AMANIDA D’ESPINACS AMB FORMATGE DE CABRA

12 maig

IMG_2127

INGREDIENTS:

– Espinacs

– Formatge de cabra

– Pera

– Anous

– Torrades de pa torrat

– Crema en vinagre de mòdena

PREPARACIÓ:

Tallar els espinacs en trossets més petits i col.locar-los amb forma al plat que farem servir. Agafem la pera, la pelem i fem talls allargats. Afegim les anous, tirem la sal i l’oli d’oliva. Seguidament agafem una torrada petita i la col.loquem al mig. A sobre de la torrada hi afegirem el formatge de cabra que prèviament haurem cremat amb l’aparell, i si no el teniu com és el meu cas, al microones poca estona o en una paella.  Ja podem afegir la crema de vinagre de mòdena.

Senzill i fresquet per a la primavera!

IMG_2123 IMG_2126

Una resposta per a “AMANIDA D’ESPINACS AMB FORMATGE DE CABRA”

  1. Oscar Nuñez Mai 14, 2013 a 6:31 pm #

    Té molt bona pinta… Ho haig de fer algún día!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: