VARIANT D’AMANIDA D’ESPINACS AMB FORMATGE DE CABRA

26 maig

IMG_2289INGREDIENTS:

– Espinacs

– Formatge de cabra

– Melmelada de maduixa

– Balles de golgi

– Ceba

– Anous

– Torrades de pa

– Vinagre de modena

PREPARACIÓ:

És una aminda molt semblant a l’anterior del blog però enlloc de pera hi afegim les balles, ceba i la melmelada que hi dona un gust molt bo!

IMG_2275

Anuncis

Una resposta to “VARIANT D’AMANIDA D’ESPINACS AMB FORMATGE DE CABRA”

  1. Administrador Juny 12, 2015 a 11:02 am #

    Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: