DAUS DE SALMÓ AMB SOJA I PEBROTS

17 set.

IMG_3188INGREDIENTS:

– Daus de salmó

– Pebrot vermell i verd

– Soja

– Sèsam

PREPARACIÓ:

Primer de tot he preparat els pebrots. Els he tallat a tires i posat a la paella, retirar. En una altre paella per no agafar el gust als pebrots, quan l’oli estigui calent hi tirarem els daus de salmó. En el meu cas era un tros de salmó i jo mateixa ho he tallat com he pogut 🙂

Marquem amb la paella els daus de salmó per a tots els costats i els preparem directament al plat. Seguidament a la mateixa paella hi posarem oli, dues cullerades de soja (m’he passat i n’he tirat més en aquest cas, per això la salsa s’observa més líquida)  i sèsam. Veurem que ràpidament bull i es consumeix, hem de ser ràpids per barrejar-ho i servir-ho a sobre dels daus de salmó. No sabria dir quin m’agrada més de plat, amb daus de tonyina o salmó! Els dos perfecte!!

IMG_3181IMG_3184IMG_3182IMG_3185IMG_3186IMG_3189

 

Anuncis

Una resposta to “DAUS DE SALMÓ AMB SOJA I PEBROTS”

  1. C.mami Setembre 19, 2013 a 1:16 am #

    Quina pinta ,si esta como aparenta…….rico rico

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: