CALAMARS FARCITS DE CARN I BOLETS

10 nov.

IMG_3733INGREDIENTS:

– Calamars frescos i intentem que siguin grans

– Carn picada mixta

– Barreja de bolets

– Una ceba i alls

– 4 tomàquets madurs

– Brou de peix

– Dues fulles de llorer

– Una cullera de farina

PREPARACIÓ:

Netejar els calamars, en aquest cas la peixateria em va avançar la feina i quasi bé ja ho tenia. Preparar el farciment. Picarem la meitat d’una ceba i poxar-la a una paella amb oli i sal. Seguirem amb alls picats, els tentàcles dels calamars tallats petits, bolets i la carn picada. Posar sal i pebre al gust.  Quan ho tinguem apunt ho deixem que es refredi. Aleshores omplirem els calamars amb la barreja i ho tancarem amb escuradents. Amb una paella amb oli, enrossirem els calamars per les dues bandes. Retirar i reservar.

Anem a fer la salsa. En una paella posar l’altre meitat de la ceba tallada i els alls. Quan estigui apunt la ceba, posem els tomàquets que prèviament hem pelat i tallat a trossets, també dues fulles de llorer i la cullera de farina. Posem una mica de sal i pebre i col.loquem els calamars. Seguidament introduim un got de vi blanc  i incorporem el brou de peix fins gairabé cobrir-los. Ho deixarem coure uns 30 min a foc mitjà i tapat.

Perfi ja ho tenim!!!! Recepta mig inventada, seguint alguns passos de Osukaa is Cooking però adaptant-la amb altres ingredients.

IMG_3709IMG_3707IMG_3713IMG_3715IMG_3714IMG_3716IMG_3718IMG_3723IMG_3736

Anuncis

3 Respostes to “CALAMARS FARCITS DE CARN I BOLETS”

  1. Oscar Nuñez Novembre 10, 2013 a 4:28 pm #

    Quina bona pinta!!!!!

  2. Administrador gener 21, 2014 a 10:03 am #

    Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: