BACALLÀ AL PIL-PIL

17 nov.

IMG_3787INGREDIENTS:

– Dos lloms de bacallà dessalat

– 3 alls

– Bitxo

– Espàrrecs verds per la guarnició

PREPARACIÓ:

Escalfar oli en una paella, un cop calent hi poserem els tres alls pelats i tallats a làmines i el bitxo. Ho deixem coure però evitant que es cremin, els retirarem i reservem en un plat. El següent pas el farem quan l’oli de la paella es refredi, aleshores col.loquem el bacallà amb la pell  a dalt i l’escalfem a foc molt lent. Poc a poc el bacallà començarà a deixar anar una gelatina. Hem d’anar sacsejant la paella amb moviments circulars perquè s’impregni la gelatina amb l’oli del bacallà. Aproximadament uns 20 minuts amb paciència realitzant els moviments.

Quan estigui llest hi posem els alls al damunt, en aquest cas espàrrecs verds de guarnició!

IMG_3775IMG_3776IMG_3779IMG_3784IMG_3788

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: