PEBROTS FARCITS DE CARBASSA I FORMATGE FETA

2 nov.

IMG_3655INGREDIENTS:

– Cinc pebrots

– 650 gr de carbassa

– Dues cebes

– 200 gr de formatge feta

– Mitja cullera de gingebre mòlt

– Mig got de sucre morè

– Mig got de vinagre de poma

– Dos ous

PREPARACIÓ:

Tallar la carbassa a daus i picar la ceba. Ho posarem a una cassola amb una mica d’oli. Afegirem el gingebre, sal, pebre rosa, el sucre i el vinagre (no en teniem de poma i n’hem posat de mòdena). Ho deixarem coure a foc suau uns 25-30 minuts. Ho deixem refredar i després hi afegim el formatge feta i els dos ous batuts. Ho barregem i ja estarà apunt per posar-ho dins dels pebrots.

Els pebrots es renten, tallem com si fós una tapa la part superior del pebrot i retirem les llavors. Quan introduim la barreja a dins, hi tirarem un raig d’oli d’oliva extra pel damunt. Introduir al forn a 200 graus uns 30 minuts fins que veiem que estan fets.

Brutals… nosaltres apart del feta hi vem afegir formatge Old Ámsterdam i el suquet de l’oli dels trossos de feta.

Bon profit Lorena&cia!

IMG_3629IMG_3630IMG_3634IMG_3640IMG_3635IMG_3649IMG_3651IMG_3656

5 Respostes to “PEBROTS FARCITS DE CARBASSA I FORMATGE FETA”

  1. Oscar Nuñez Novembre 4, 2013 a 10:10 pm #

    Quina bona pinta!!! Això ho haig de fer un día!!!!!

    • smolinanieto Novembre 5, 2013 a 7:29 pm #

      gràcies! els vermells són els que estan més bons 🙂

  2. Mònica Martí Novembre 9, 2013 a 3:42 pm #

    Molt bona pinta! i és original servir-ho dins del mateix pebrot, s’haurà de provar! 🙂

  3. Oscar Nuñez Novembre 9, 2013 a 10:13 pm #

    Hola, ho he fet avui per sopar!!!! Bonissim!!!!!!

  4. Administrador gener 21, 2014 a 9:59 am #

    Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari