– Cinc pebrots
– 650 gr de carbassa
– Dues cebes
– 200 gr de formatge feta
– Mitja cullera de gingebre mòlt
– Mig got de sucre morè
– Mig got de vinagre de poma
– Dos ous
PREPARACIÓ:
Tallar la carbassa a daus i picar la ceba. Ho posarem a una cassola amb una mica d’oli. Afegirem el gingebre, sal, pebre rosa, el sucre i el vinagre (no en teniem de poma i n’hem posat de mòdena). Ho deixarem coure a foc suau uns 25-30 minuts. Ho deixem refredar i després hi afegim el formatge feta i els dos ous batuts. Ho barregem i ja estarà apunt per posar-ho dins dels pebrots.
Els pebrots es renten, tallem com si fós una tapa la part superior del pebrot i retirem les llavors. Quan introduim la barreja a dins, hi tirarem un raig d’oli d’oliva extra pel damunt. Introduir al forn a 200 graus uns 30 minuts fins que veiem que estan fets.
Brutals… nosaltres apart del feta hi vem afegir formatge Old Ámsterdam i el suquet de l’oli dels trossos de feta.
Bon profit Lorena&cia!
Quina bona pinta!!! Això ho haig de fer un día!!!!!
gràcies! els vermells són els que estan més bons 🙂
Molt bona pinta! i és original servir-ho dins del mateix pebrot, s’haurà de provar! 🙂
Hola, ho he fet avui per sopar!!!! Bonissim!!!!!!
Reblogged this on Celler-Adocse.